Post by franetbabgongfilt on Feb 9, 2022 2:27:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch klucze ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
Defense Zone 3 HD Strategi szvv
Nie moja filiżanka herbaty, chociaż uwielbiam gatunek Tower Defense (TD). Ta nie zrobiła tego za mnie, może dlatego, że mapy były zbyt duże, może dlatego, że samouczek nie był wystarczająco kompletny, może dlatego, że nie był tak intuicyjny w obsłudze, jak inne gry TD. Dając 3 gwiazdki, ponieważ wydaje się to dopracowane, ale po prostu nie w moim stylu.
To moja ulubiona gra typu tower defense wszech czasów. Chciałbym, żeby nie był to zapis krzyżowy, ponieważ mam grę na steam i ukończyłem większość gry. Ale teraz, gdy mam kartę Galaxy s6 plus, gra jest płynna, kompletna i nie widzę żadnych błędów. Potrzebuje jednak trochę głębi pola. Dziękuję za kompletną grę.
Rundy sa zdecydowanie zbyt daleko i przez co nużące
Defense Zone 3 HD रणनीति qqm
Defense Zone 3 HD حکمت عملی fcgo
Szkoda, że tak mało misji
Gra ma fajną grafikę i przyjemną płynność gry, główną wadą dla mnie jest to, że prawie niemożliwe jest zobaczenie, gdzie umieszczasz swoje wieże, ponieważ jest to kliknięcie i przeciągnięcie. Miejsce, w którym znajduje się wieża, znajduje się poniżej pola widzenia palca. Jeśli umieścisz wieżę nawet o jedno pole poza nią, wpłynie to na liczbę wież, które możesz zmieścić na dowolnym kawałku ziemi. IMO, byłoby znacznie lepiej, gdybyś po prostu stuknął wybraną wieżę, a następnie stuknął w miejsce, w którym chcesz, zanim zdecydujesz się na zakup.
Ładny ,
Ta gra jest niesamowita, grafika jeszcze lepsza, gdy grasz w nią w telewizji, dźwięk jest świetny. Dla każdego, kto powiedział, że to zbyt trudne, spróbuj zmienić swoją strategię. Gram tylko w trybie szalonym i mogę uratować całe 20 życia na każdą misję. Masz zapisz i wczytaj grę, skorzystaj z tej funkcji, wtedy będziesz dobry
Grafika na ekranie, a następnie dobra ogólna rozgrywka
Gra jest niesamowita! broń graficzna jest świetna! efekty są również niesamowite. Powinniście zachować instrukcje, jak korzystać z wieżyczek i jak będą one skuteczniejsze. łatwe misje są niemożliwe do pokonania. rozwiąż problem i daj nam więcej takich gier z nowymi funkcjami. Aktualizuj poziom. Daj 100 poziomów.. Dziękuję.
Strasznie Trudnej
Dość wciągająca i satysfakcjonująca, aby ukończyć trudne poziomy. AI pozostawia wiele do życzenia. Prawie niemożliwe jest, aby wieżyczki strzelały do celów, które chcesz, nawet przy różnych ustawieniach. Czasami glitchy. Mam dość oglądania pocisków bezsilnie goniących samolot poza granice pola, podczas gdy inne wieżyczki mogą łatwiej go zestrzelić.
Crashuje
Defense Zone 3 HD ยุทธศาสตร์ xbj
W celu rozwiązania problemu, części kilka ciekawych usprawnień można też zastosować trochę ubytku. Na minus brak nowych broni (poza szybkimi nowościami) i przesuniętymi poziomami, szybko i bardzo łatwymi grami jest dość szybko. Wyważenie broni trochę szwankuje, np. karabin szybko trasa sens a inne bronie nie radzą sobie z mocniejszymi przeciwnikami. Dobrze ale spodziewałem się więcej.
Gra jest super, ale 4 poziom jest niemożliwy. Na 23 fali mając prawie 10 rakiet nie moge nalotów. Zgubiłem ginę. Przemów przed liczeniem przeciwników w szachach później falach jest przerażająca. Prosze weźcie moja wypowiedź pod uwagę.
Cholerna gra, jest tak dobra, że nie możesz nawet grać dla zabawy. Ta gra jest stworzona specjalnie dla hardkorowych graczy TD i nie jestem hardkorowym graczem, ale tylko dla zabawy. Po 3 próbach ponawiania Misji 1 Easy, stwierdziłem, że nie da się jej nawet pobić, próbując ją ukończyć w połowie. To, co zrobiłem, to dołożyłem wszelkich starań, aby uzyskać doskonały wynik bez utraty życia, użyłem bomby minowej i samolotu nuklearnego, aby spowolnić wroga. 1 000 osiągnięć, ale gra nie zawierała samouczka. ^^
Bardzo fajna,wciągająca gierka.
gra jest ogólnie całkiem dobra, ale konkretna rzecz naprawdę ją powstrzymuje, a to jest problem z wieżą ai. - Tryb „optymalny” Nadal nie wiem, co robi inaczej niż „pierwszy” - Nie ma trybu „ostatniego”, z którego mogłoby skorzystać kilka wież - Tryb „pierwszy” (czyli najbliżej wyjścia) jest straszna, wieże w tym trybie zdają się nie doceniać faktu, że wrogowie na krótszej trasie są obecnie bliżej wyjścia niż ci, którzy podróżowali więcej, ale są dalej.
Wygląda na to, że musisz wydać pieniądze, aby wygrać pierwszy poziom. Nie mogę nawet zobaczyć, jak wyglądają dodatkowe poziomy. Poza tym wygląda jak wszystkie inne gry typu tower. Powinni bardziej lubić swoich graczy. Zmarnowany czas.
SPOKO GIERKA
Gra super, grafika jeszcze lepsze
Doskonała gra! Najlepsza gra typu tower defense, w którą grałem, niesamowita grafika, wiele ulepszeń i broni, 20 map. Gram na normalnych ustawieniach i to naprawdę dobre wyzwanie, ale nie za łatwe! Istnieje koszmarna sceneria, która musi być szalona! Również łatwe ustawienie, jeśli chcesz się zrelaksować. Ogólnie świetna gra, w którą deweloper włożył dużo wysiłku, co jest bardzo cenione 👍🏼
to fajna gra, jeśli możesz ją załadować.
Defense Zone 3 HD Strategia uak
Potrzebuje dalszej równowagi.
Checkers Board qfbo
Jedna z najlepszych gier strategicznych, w jakie grałem. Wszystkie proste i normalne tryby zostały wykonane ze złotymi gwiazdkami (bez utraty życia). Pracuję teraz na trudnych poziomach. Haubica to bestia... Uwielbiam to.
Naciąganie kasę bo bez płatnych plików na da się.
Kilka godzin na ukończenie jednego poziomu nawet w trybie łatwym. Negatywny wpływ na codzienne spędzanie czasu.
Sama gra jest całkiem niezła. Jedynym problemem jest to, że balans gry jest źle zaprojektowany. Na większości późniejszych map trudno jest wygrać i nie da się skończyć z pełnym zdrowiem. Dlaczego, ponieważ zabójstwa dają bardzo mało pieniędzy, wieże trwają wiecznie, aby ulepszyć, niewiele miejsca (i funduszy) na umieszczenie wystarczającej liczby wież. Czas aktualizacji powinien być jednolity i krótszy niż 20 sekund. Zabójstwa powinny dawać więcej pieniędzy. I potrzebujesz więcej miejsca na umieszczenie wież. I jeszcze jedno, w tej cholernej grze brakuje wież obszarowych.
git
Po prostu nie znajdziesz lepszej serii Tower Defense niż ten system strategii obrony strefy. jest nowoczesny, mapy są piękne .....na początku, ale szybko przechodzą w pokłosie strefy wojennej z powodu nieubłaganego walenia w zarządzenia, które są niezbędne do zakończenia ataku. Przygotuj się na walkę, jeśli jesteś noobem, który potrafisz. Idź na łatwiznę, zatrzymując się za każdym razem, gdy odłupujesz gwóźdź, umieszczając szeroką przestrzeń wyboru. Z której wydają się pochodzić Towers. W przeciwnym razie wygrasz.
Wciągający
jelito
Świetna grafika prosta i łatwa. Chociaż mogę powiedzieć, że będzie to wymagało większej strategii.
Jedna z najlepszych gier, w jakie kiedykolwiek grałem, ale wymagają one wydania pieniędzy, aby wygrać