Post by franetbabgongfilt on Feb 9, 2022 2:39:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای پول نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
من این بازی را خیلی دوست دارم، اما باید چند حرکت WWE اضافه کنید تا جالب تر شود. لطفاً یک حرکت WWE در این بازی اضافه کنید و بهترین بازی کشتی کج خواهد بود. متشکرم
این یک بازی عالی است و بهترین انتخاب گرافیک و مهارت های کشتی را دارد. من حدود 3 سال است که این بازی را بازی می کنم. و چالش برانگیز است.
این بازی به یک قهرمانی زنان یا حتی یک "قهرمانی دیواس" نیاز دارد تا به زنان چیزی برای رقابت بدهد، لباس های کشتی زنانه (شامل چهره و مدل مو) بسیار محدود است، فقط یک یا دو فیلمنامه زن وجود دارد، لطفاً روابط بیشتری مانند دوست پسر و دوست دختر اضافه کنید. و اسکریپت های مربوطه را برای مطابقت اضافه کنید. و لطفاً زنان نباید بتوانند با مردان کشتی بگیرند. آخرین سال 2019 است لطفاً زنان را اینقدر زشت و مردانه نکنید.
Wrestling Revolution Sport ymu
Wrestling Revolution Sports phc
خیلی عالی
Chicken Gun Akcija pjdw
🤤😤😕😟
بازی سرگرم کننده خوبی است اما شما حریص شدید و آن را برای افرادی که برای همیشه بازی کرده اند خراب کردید و این واقعیت که 3 دلار است پوچ است، ممنون که کل سری بازی های خود را خراب کردید.
من از سال 2013 این بازی را بازی می کنم و این یک بازی عالی است. با این حال، من در حال حاضر با موضوع ورودی mp3 مشکل دارم. من یک ماه پیش گوشیم را عوض کردم و از آن به بعد نمی توانم تم mp3 برای شخصیتم انتخاب کنم. نمیدانم این فقط با گوشی من است یا دیگران هم همین را تجربه میکنند. اما به طور کلی، این بهترین بازی است که من بازی کردم.
بازی بسیار جالبی است اگر طرفدار هستید www از آن خوشتان می آید اما من 3 ستاره دادم به این دلیل است که گیمر به آپدیت های اصلی بیشتری نیاز دارد مانند حالت big carrer و مانند یک داستان خوب درست می شود اگر این تغییرات و آپدیت های دیگر را اضافه کنید من برمی گردم و اگر این اتفاق افتاد، 5 ستاره را بررسی کنید
خوبه ولی به چیزش مشکل داره
عالی❤❤🥰🥰😵😵😱😱🥶🤛🤛🤛🤛🤛🤛
بازی خوب. امم هیچ مشکلی نداره به جز کار عالی Devs.👍🏻
تو بهترین بازی ها را می سازی و من هر وقت بازی می کنم گریه می کنم. در حالی که بازی های سه بعدی سرگرم کننده هستند، من فکر می کنم هیچ چیز به شکست بازی های دو بعدی نزدیک نمی شود. لطفا بازی های دو بعدی بیشتری بسازید I love you.
لطفاً حرکات جدیدی اضافه کنید مانند stfu/stf sister Abgail diving moves highflying 619 style clash لطفا چگونه بدون پشت صحنه رفتن به پشت صحنه گزینه چند نفره یک حرکت دیگر لطفاً بمب اولیه
Wrestling Revolution Sports phc
بدترین بازی تا به حال اگر آنها مرا در سابمیشن قرار دهند، من هر دکمه را فشار میدهم اما نمیتوانم با آن مقابله کنم و وقتی آنها را در سابمیشن قرار میدهیم، به معنای واقعی کلمه در 1 ثانیه بدترین بازی ساخته شده در تاریخ با آن مقابله میکنند، اگر میخواهید بازی کشتی کج را قرار دهید، این امکان را فراهم میکنید که کانتر و تنها چیزی که مردم را وادار می کنم خشم است
چرا دان نمیشه
خوب، این چیزی است که من در مورد این بازی فکر می کنم، این بازی سرگرم کننده و عالی است، اما شاید اگر مانند یک به روز رسانی یا هر چیز دیگری بود، احتمالاً آن را دوباره بازی می کردم، اما اکنون آن را بسیار بازی کرده ام و اکنون ... بی فایده است، چیزی مثل smack down،nxt یا Royale rumble اضافه کنید و شاید دوباره این بازی بیهوده را بازی کنم و آن را بی فایده نسازم...
بازی بسیار وحشتناکی ناعادلانه است زیرا یک npc می تواند به وضوح بهتر از شما در چالش دروازه فولادی صعود کند و حملات شما را می شناسد و می تواند از دروازه سرقت کشیده شود و می تواند برنده شود. شما نمی خواهید این بازی را دریافت کنید
من این بازی را دوست دارم.خیلی سرگرم کننده است. خنده دارترین لحظه زمانی است که کشتی گیر فریاد می زند که تسلیم شود. من قبلاً این بازی را همیشه بازی کرده ام.
خوب است اما وقتی صحبت از لباس ها و نام های دائمی می شود اذیت می شوم. 2 ستاره
من متنفرم که چطور وقتی آنها شما را مجبور به دویدن می کنند و من حتی نمی توانم آنها را برای برنده شدن تعیین کنم، کنترل نمی کنید، آن وقت هیچ کس برنده نمی شود چگونه می توانید آن را تعیین کنید؟ صادقانه می خواهم این بازی McDickie است که من آن را دوست ندارم. :/
بازی خیلی خوب است
کاش می شود خودمون یکی ازکشتی کج کاران رو انتخاب کنیم بعد اونو هر موقع که می خواستیم داشته باشم نه اینقدر دنبالشون بگردیم یا برا خودمون حریف بزاریم.
این بازی من مدام تیم دوگانه می کنم پدرم فقط آنجا می ایستد و دکمه آشکار را در آنجا قرار می دهد و من آن را بسیار آسان قرار می دهم و بسیار سخت است
جالب است، اما لطفا این را به صورت چند نفره به روز کنید و بازی 1v1 خود را بسازید!!
? اما ممکن است برخی از نامهای بهتر مانند جان سینا، ری میستریو و سایر نمادهای افسانهای و بهتر از آن برخی گرافیکها، کنترلها و قابلیتهای خوب بتوانند این را بهروزرسانی کنند، و این همه از شما متشکرم. به حرکات عالی فکر کنید
بازی عالی است اما نمی توانم از ویژگی mp3 استفاده کنم حتی اگر ویرایشگر را دارم
خیلی خوبه وختی من پنج سالم بود نمیدونستم بازی کنم
آیا ایده ای دارید که باید چه چیزی را در جلسه امشب بیاورم و اگر سؤالی در مورد آنچه که باید برای من انجام دهم دارید لطفاً وقتی فرصتی برای شروع پروژه دارید به من اطلاع دهید.
خوب دلیل اینکه من به این بازی 3 ستاره می دهم این است که کارهای زیادی برای انجام دادن ندارد. و لطفاً گزینه های پایدارتری مانند ساختن نام های استیبل چیزی که در popscene استفاده کردید اضافه کنید و همچنین اصطبل هایی را اضافه کنید که می توانند 2 نفر یا بیشتر داشته باشند لطفا!!! من واقعاً می خواهم یک تیم 3 یا 4 نفره داشته باشم. مارکهای بیشتر و حرکات بیشتر و انواع بازیهای بیشتر اضافه کنید و سناریوهای بیشتری را اضافه کنید، مانند زمانی که در بالای سرتان هستید، یک رقیب میآید و شما را از بین میبرد که شگفتانگیز خواهد بود. اما این بازی در حال حاضر یک بازی بسیار خوب است.
این بازی خیلی بد است
این بازی قبلاً سرگرم کننده است اما از زمانی که باید برای شروع با یک شخصیت ساخته شده خود هزینه کنید، استانداردهای خود را کاهش داده است.