Post by franetbabgongfilt on Feb 9, 2022 2:42:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa bodov ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Príliš veľa reklám. Pri každej akcii a novej stránke sa objaví reklama. Keby to nebolo pre dostávanie reklamy každých 3-5 sekúnd, túto hru by som miloval.
Pekné, ale... Náhodou som premrhal peniaze T~T Želám si, aby ste povedali, že ste si istí, že chcete pizzu? teraz sú všetky moje peniaze preč. Odinštaloval som, nainštalujem neskôr..
Aj keď to bolo zábavné, v ponukách sa toho veľa dialo. Bolo to nepríjemné a bolo ťažké sústrediť sa na to, čo ste mali robiť
Toľko spamu som na obrazovke nevidel od roku 2005.
Je to skvelá aplikácia, ale na začiatku je pre nových ľudí (aspoň pre mňa) trochu mätúca s množstvom ovládacích prvkov tu a tam a nové recepty vyžadujú veľa mincí / peňazí. Okrem toho je to úžasná aplikácia!
Priniesol veľa receptov a vo všeobecnosti by som si hru užil, ale spôsob, akým vám tlačia reklamy do krku, aj keď ste do hry vložili peniaze, je nepríjemný
túto aplikáciu som ešte nezažil, ale myslím si, že bude dobrá, teraz sa inštaluje toľko hodín na inštaláciu, teraz je 8:30 začal som to inštalovať o 3:30 twitzoval som do posledného emoji o 5:30, je to smutné. 🤔🤔🤔🤔🤔😞😞😞😞😣😟😟😟😟😠😠😠😫😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😔😔😔😣😣😣😖😖😖😖😖🙁🙁😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 veľmi nahnevané😡😡😡😡😡
Je to veľmi zložité a neexistuje žiadny návod (pokiaľ viem)
Hra sa mi páčila a má veľa receptov, ktoré sú podľa mňa dobré, ale všetko vyzerá!! A nemohol som ho ani odomknúť. Samotný koncept je dobrý, jediným problémom je aplikácia.
V tejto hre sa toho deje príliš veľa. Lol, nie je to len varenie ako pôvodné hry. Máte poľnohospodárstvo, rybolov, honosné reklamy na obchod a všetko podobné. Na mňa osobne priveľa. Keby to bolo ako hry na DS a Wii, páčilo by sa mi to. Ale deje sa toho príliš veľa naraz. Časť varenia je zábavná.
Hra na varenie je zábavná ako v ktorejkoľvek hre Cooking Mama, ale zdá sa, že sa pokúsili zabaliť čo najviac nepotrebných režimov. Tieto extra režimy sú pre nich lacným spôsobom, ako od vás získať viac peňazí. Počkám si na vydanie nového prepínača.
neodporúčam. Príliš veľa reklám. Za postup alebo výhru zaplaťte, inak to trvá príliš dlho, kým niečo urobíte. Záverečná fáza varenia je príliš ťažká alebo „chybí“ a vyžaduje zaplatenie, aby ste to znova vyskúšali, takže bez zaplatenia nemôžete získať 3 hviezdičky.
Rovnako ako vo verzii DS, ale vďaka 2 až mnohým reklamám je navigácia pri hraní mätúca a prehliadanie ponúk, či už ide o jednoduché možnosti alebo jedlo na varenie. Okrem toho je to klasika medzi ostatnými mobilnými hrami!!!
táto hra je naj.😎
Táto hra je určená pre deti. Na pokraji duševného zrútenia, pretože hra nezloží cestoviny tam, kde sa ich dotknem.
Nie je to zlá, ale dobrá hra, ale nie dobrá, ale pekná hra
Je to zábavná hra pre každého, kto sa chce alebo potrebuje na chvíľu zabaviť. Hra je offline a môžete si ju zahrať kedykoľvek, keď sa nudíte. Takže je to naozaj dobrá hra pre deti/tínedžerov/dospelých? Asi 😆. Hra beží celkom hladko a ani nepadá. Celkovo dávam tejto hre 5 hviezdičiek, pretože bolo pre mňa príjemné hrať túto hru, keď nemôžem hrať online hry alebo vo voľnom čase! Aj táto hra má niektoré z mojich detských momentov 😁🙂👍
Nevadili mi doplnky, pretože sú vždy na výber. Len nenávidím skutočnosť, že nemôžete vypnúť upozornenia push.
okjjjj jejej
ZACHVENIE! Táto hra je skvelá, hrával som ju takmer pred 20 rokmi a teraz ma baví sledovať, ako ju hrajú moje deti... Ale dnes som na moje znechutenie videl otrasnú reklamu na film Shudder plný krvi, striekajúcej krvi a démonov. Moja dcéra má 3! Prečo je toto reklama na hru, ktorá je určená deťom? Je to dobrá práca, že sledujem, čo moje deti hrajú a vidia, takže reklamu nevidela. Ale toto je smiešne! Zbavte sa príslušnosti k Shudder Films! Strašne hrozne!
Videl som animácie jaiden speedrun druhej verzie a hranie hry na Nintendo 3ds je nudné (podľa mňa) a potom som začal s projektom a bohužiaľ som nemal čas hľadať túto hru, ale teraz ju máme pre Android .tak som si hru stiahol, rozbalil a hral na pc s emulatorom. kazdopadne dakujem za hru 🙂 Poznámka: ak mam gramaticky problem, ignoruj ho, pretoze som v Irane a moja anglicka gramatika nie je dobra
Cooking Mama: 來煮飯吧! 教育 exlh
Absolútne zamorené reklamnými výzvami. Každý krok každého receptu vás požiada, aby ste si pozreli reklamu. Samotná hrateľnosť je v poriadku, ale ničí ju rakovinová reklama.
Dávam tejto aplikácii v poriadku, pretože ja osobne nemám rád, keď som nútený ísť určitou rýchlosťou, inak mi spadne maslo alebo rozbijem mlynček a neprekonám časovač atď., ale to som len ja. Zdá sa, že mnohí iní vykopávajú otravné okázalé vyskakovacie okná, neustále hlúpe návody pri príprave jedál, ktoré ste robili predtým, ach toľkokrát predtým. Vymazávam túto hru, pretože ma úprimne znepokojuje, ale môže sa vám páčiť, tak si ju stiahnite a zistite, čo si myslíte, kámo.👌
nemá rovnaký dojem ako pôvodná hra a je tu toľko vyskakovacích okien a vecí, na ktoré sa treba pozrieť. bolo to mätúce a stresujúce a je tam príliš veľa reklám
Je to skvelá hra, dobrá grafika, úžasné ovládanie, pekné jedlá, ale jedno z nich je trochu ťažké vyrobiť. Je to africké kuracie jedlo. Najprv ho musíte uvariť, potom uvariť a potom upiecť? Bol som ako "To vážne?".
Kedysi som túto hru hral na mojom Ds a veľmi sa mi páčila, takže keď som ju tu videl, bol som veľmi nadšený, ale nepáči sa mi, koľko je tam za deň a podobne, a prajem si, aby to bolo rovnaké ako na mojom Ds.
Podla mna ak sa vam rozbilo nintendo tak toto si stiahnite😀
Cooking Mama: Let's cook! חינוכי ibsv
Cooking City: Restaurant Games Žaid. automat. fugf
Premýšľam o odinštalovaní, pretože bez ohľadu na to, čo nikdy nemôžem získať 24 on recept na prenájom. Môžem naň kliknúť hneď, keď sa časovač vynuluje, a stále mi zobrazí správu o nule prenájmu, ktorá je vážne nepríjemná
Veľmi chaotické. Som si istý, že ak ste ochotní tomu venovať viac času, bude sa vám páčiť, alebo ak hľadáte hru, ktorá je super nabitá a má veľa vecí. Len mi to príde veľmi neorganizované.
Toľko zábavy, odporúčam túto hru svojim priateľom, pomôže vám to naučiť sa varenie alebo aspoň mne to pomohlo. Tiež si veľmi vážim, že ju môžete hrať aj bez wifi
Veľmi roztomilá hra, ale nedovolila mi vstúpiť do obchodu s receptami, len stále zobrazuje chybové hlásenie
Hra je naozaj zábavná, ale ak si nekúpite viac, môžete si pripraviť iba 4 jedlá! Urobte viac jedál zadarmo!
Varenie receptov krok za krokom je zábava, zvyšok nie. Nechcem kupovať viac receptov za skutočné peniaze, nechcem sa hrať na „navrhni si vlastnú reštauráciu“, chcem len uvariť recept s rovnakou grafikou, akú má táto hra. pozná niekto ďalšie podobné hry??
Určite veľa práce, ak hľadáte aplikáciu, ktorá vyplní čas. V porovnaní s pôvodnou kuchárskou mamou mám pocit, že to bolo zaplavené príliš veľkým množstvom práce a namiesto zábavy to môže byť zdrvujúce. Tiež nie je blázon, keď vám niekto povie, aby ste si pozreli reklamu každých 10 sekúnd
pekná hra, ale chýba mi tá stará, ktorá mi dávala dve hviezdičky, aj keď som to aspoň trochu pokazil.. hra bývala zlovestná, a preto bola zábavná
Je to najlepšia hra na varenie, akú som kedy hral. Skúšal som hrať inú hru na varenie, ale toto je jediná, ktorú nemôžem prestať milovať.
Je to celkom dobrá hra mama na varenie, ale ohromujúca tým, koľko rôznych vecí predstavuje hneď na začiatku