Post by franetbabgongfilt on Feb 9, 2022 2:49:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gumslinger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gumslinger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Gumslinger 2022 version ▞▞▞
Na této hře se mi líbí opravdu všechno. Grafika, hratelnost, systém levelování, odemykatelné možnosti, to všechno je opravdu fantastické... až na jednu věc. Není to opravdu PvP. Takže když víte, že celou hru prostě hrajete proti robotům, připadá vám to jako prázdná zkušenost a nakonec to překazí smysl chtít odemknout jakékoli skiny nebo podobné věci. Byla by to 5hvězdičková hra, kdyby měla skutečné PvP duely v reálném čase.
Zábavná hra, ale jediný způsob, jak ji hrát, je vynutit ukončení a obnovit nabídku. Nenechá mě kupovat skiny nebo zbraně
Hra je tak skvělá, ale tak těžká, dejte mi každou jednotlivou postavu a mohla by se mi líbit víc, prosím, přicházím na tuto hru se všemi
Super ale ještě uvidíme!!!
Supper poggers téměř žádné reklamy, ale zábava
Jakmile jsem zjistil, že bojujete s roboty, cítil jsem, že hra nemá smysl. I když chci věřit, že bojuji s jiným hráčem se stejnou dovedností, je těžké tomu uvěřit. Této hře bych dal solidní 4 hvězdičky... možnáeeee 5... kdyby existoval režim pro živé bitvy a skutečné pvp. Ale bez skutečných pvp skinů pro zbraně a skinslinger skiny jsou zbytečné, protože nejste opravdu tváří v tvář jiné osobě.
Dal bych této hře 3,5, kdybych mohl, ale shrnu to na 4. Hra je docela přímočará - mířit a střílet. Neexistuje žádná chůze ani skákání (kromě automatického skoku, ke kterému dochází, když jsou hráči příliš daleko od sebe). Nejpodivnější věcí na této hře je systém progrese, který je většinou založen na čase. Nic takového jako P2P neexistuje, takže se nemusíte bát, že vás zabijí, protože váš protivník měl lepší věci než vy.
Gumslinger Aksyon jwb
Píčovina
Miluji tuto hru, opravdu opravdu. Ale z neznámého důvodu se moje hra zcela resetuje bez zjevného důvodu. To se stane, když jsem zapomněl zkontrolovat, že můj telefon je vybitý na nízké procento baterie při hraní této hry, můj telefon zemře a nabiji telefon. O pár hodin později jsem hru hrál znovu, aniž bych věděl, že můj postup se nyní vrátil na začátek. Největší bruh moment v mém životě. Jsem na úrovni 4, se zlatou korunou v turnamentu. Všechno pryč.
Je to tak zábavné! Dobrý zabiják času a můžete hrát offline, ale musíte se mnou dobře bojovat. Pět hvězdiček, hra si to zaslouží.
Hra je zábavná, dokud si neuvědomíte, že v této hře je více reklam než obsahu. Reklamy nejsou volitelné, jsou téměř samotnou hrou. Je to zklamání. Tato hra zatím není nejstahovanější hrou na Googleplay, ale určitě se jí chová se všemi reklamami, které místo obsahu vyžaduje, abyste si ji mohli zahrát. Dokud si to neuvědomíte a nesmažete, zhlédli jste už dost reklam. A také peníze, které vyděláte ve hře, vám k ničemu nepomohou... pokud něco chcete, musíte si koupit pro. Hodně štěstí
Abyste mohli hrát se zbraněmi, které odemknete, musíte sledovat reklamy. Hra se mi líbí, ale Cmon opravdu? Celý ten čas jsem se snažil odemknout nějaké věci, jen aby mi bylo řečeno, že musím sledovat reklamy nebo si koupit „pro“, abych je mohl používat.
Tato hra mě opravdu baví, je to skvělý zabiják času, ale nemohu se ubránit pomyšlení, o kolik lepší by bylo, kdybyste se nemuseli dívat na video, jen abyste mohli použít novou zbraň. To by mělo být zdarma, zvláště když se tam dostanete, ale budete potrestáni. U něčeho tak malého by neměl být požadavek na sledování videa.
Dobrá grafika skvělá zábava pro každého, ale postava není tak stabilní..... Opravte to prosím...,.....
Zábavné hraní hry, výjimečné vzhledem k rozložení, které jsem použil.
Roztomile poťouchlé ,jednoduché a neskutečně návykové.
Zatím 4, ale obrovský potenciál... Hraje se dobře, dobrý design, dost individuální a hodně zábavy. Obecně velmi dobrá hra. Nechápu skutečnost, že to označí ai jako roboty pro prvních pár úrovní a poté zfalšuje multiplayer! Zřejmí roboti a pojmenovaní ai všude a to je prostě zbytečné, když jste vytvořili tak dobrou hru, proč bs. Skutečný multiplayer by byl úžasný, použijte prosím penny vyrobené k tomu, aby se to stalo skutečností, já bych zaplatil a už máte skvělou IP! Budoucím gumákům 😜
Gumslinger Ação ccx
Dobrá hra, ale už jsem věděl, že tato hra je jako všechny ostatní, když jsem viděl platit za plné hp. V žádné hře bych nemusel platit za full hp. To by dalo mému soupeři, který se ani jednou netrefil, výhodu.
Zábavná, návyková hratelnost, roboti se jmény tak realistickými, že mám pocit, že mi lžou, i když to tak není! Edit: Multiplayer ve skutečnosti není multiplayer, i když technicky ano. Většinu času hrajete proti robotům, kteří nezačnou mířit, dokud to neuděláte. Rychlost, kterou střílí a míří, však závisí na tom, jak hráč, který bot vlastní, střílí. Technicky vzato je to, jako byste bojovali s duchy ostatních hráčů, což je vlastně docela cool!
Cíle se mi v 90 % případů objevují pod palcem. To by se mělo opravit! Alespoň nastavitelné ovládací prvky! Vodicí čára odstřelovací pušky je tak tenká, že je to spíše na obtíž než nástroj pro střelbu. Snaha zarovnat něco, co stěží rozeznáte, zabíjí zábavu. A prosím, odstraňte pauzy mezi dovednostmi. Začít znovu trvá už dost času. Musíte čekat, až se objeví scéna, a znovu si přečíst popis výzvy? A znovu načíst? Ztráta času.
Lechko hratelná hra kde mužete odemknout 45 pistolníků a nemusíte investovat do hry ani halíř.
Hra je špinavá a špatně udělaná. Jedinou pozitivní věcí je, že cheatdroid odemkne každou zbraň, skin atd
Velmi zábavná hra. Občas trochu hloupá, ale zábavná
Opravdu se mi líbí tato hra, její zábava a všechno, ale rád bych si dal šplouchnutí želé, když dostaneme poškození...to bude skvělé!!
Zombie Evolution: Idle Game Казуални ido
Skvělá hra, něco nového a neotřelého, ale potřebuji si ušetřit místo na problémy, ale ty problémy v žádném případě nedělají hru špatnou. Nejprve vezme skutečné statistiky lidí a nastaví je a udělá z nich robota. Přál bych si, aby existovala možnost skutečného multiplayeru. Dále, pokud to byl multiplayer, je tam trochu moc rng s level desginem, ale protože to není multiplayer, dám mu průchod. Konečně nějaká další challange variace by byla fajn. Poslední maličkost, kterou fotoaparát potřebuje zapracovat, někdy jde přímočaře.
Líbí se mi, jak tato hra vypadá. Není to nic šíleného, ale pro malý vývojářský tým je to opravdu dobré. Reklamy docela foukají, ale nějak vydělat peníze musí. Toto není p2w jako spousta dnešních her... Mohli byste si koupit jeden z balíčků, abyste odstranili reklamy, což je podle mě fér, když vidím, že ani nepožadují 10+ $. Hra také vyžaduje dovednosti, což je skvělé. EDIT: Právě jsem zjistil, že hrajete proti robotům, což mě opravdu zabilo. Může to být postava hráče, ale hraje to umělá inteligence
Zábavná hra s několika masivními nekonzistencemi ve střelbě. Pracovat na odemknutí zbraně a pak vám bylo řečeno, že se musíte podívat na reklamní video, abyste ji mohli nabít, je hrozné. Pokud přehrávači trvalo odemknutí něčeho, co byste neměli, očekávejte, že se bude dívat na videa, aby to použil.
Líbí se mi to, ale je to šílené, jako bych ho střelil do hlavy a on zaostal za stvořenou a mohl mě zastřelit, ale já jsem ho nedokázal zastřelit jinak pěkný styl thaught Líbí se mi, kdybys to mohl opravit, ohodnotil bych 5 a velmi vážím si toho.😁
Zábavná malá hra, ale není fanouškem některých fází, které vás staví vedle okraje, zatímco druhý hráč je v bezpečí. Nejste fanouškem mechaniky medkit, protože ji potřebujete, abyste vyhráli turnaje, o kterých předpokládám, že jsou offline. Také by mnohem raději mělo tlačítko skoku přes náhodné skákání.
Miluju gumu🙃
Velmi zábavné a docela dobře procvičí vaši přesnost a obratnost
Krátké herní sezení, které můžete začít hned s jednoduchou, ale uspokojivou hratelností, z ní činí velmi dobrou mobilní hru. Nedávno jsem narazil na problém, kdy hra říká, že mám všechny postavy, ale stále mi chybí anděl motorové pily. Aby hra získala lepší hodnocení, aby odpovídala vývojářům, musí vypustit náhodné reklamy bez odměn a také přepracovat způsob, jakým postupujete po kapitolách a zablokovat si některé odměny. Občas jsem kvůli tomu musel přestat hrát ještě pár her.
Opravdu se mi to líbí, je to náročná zábava a je opravdu uspokojující střílet z pistole hej, to je pravda a je velmi návykové sbírat všechny hvězdy
Hru je dobré jednou za čas spustit, ale moc ji hrát nemůžete, protože začíná být nudná
Hrálo se skvěle 5 dní, pak se stalo buggy a nehratelné. Neutrácejte za to peníze, protože když jsem přeinstaloval, přišel jsem o všechny své pokroky a nákupy, přestože jsem „uložil“