Post by franetbabgongfilt on Feb 9, 2022 2:58:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati ključeve ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
👎👎👎👎. 2👍👍👍
My Talking Angela 2 is the virtual pet game that makes every day more stylish and ... Aplikacija Za Android My Talking Angela Koju Je Razvio Outfit7 Limited
To je vrlo kul igra i ima mnogo stvari za raditi, toliko volim ovu igru pa je ocjenjujem s 5 zvjezdica
Igra bi bila super da te angela ne snima s očima!
Ljudi oprez! Anglela ima malu kamericu u oku koja vas snima i mozete biti oteti ili slicno. Zato pazite.
Ok je samo šteka mi ,,mojoj frendici ne njoj je igra za pet
ne znam. Isprobala sam ovu aplikaciju prije nego što sam je dala svojoj kćeri i zabavna je i slatka, ali ima puno oglasa. Pogledao sam recenzije i rekao ne! Nije mi sasvim ugodno s muškarcem koji stoji u mačjem oku. Dok sam išao snimiti snimku zaslona kako bih mogao zumirati njezino oko, usredotočio sam se na to tražeći vaš mikrofon. Službeno sam rekao da nema šanse.
Super je,ali ima haker!
Ja sam 65 lvl i već sam odavno skupila sve slike a igrala sam to jer sam htjela sličice sakupiti pa pih voljela da napravite još stranicu albuma za slike.
My Talking Angela Ajanviete ynvp
Moja kći je skinula ovu igricu prije 3 godine i rekla mi je da je vidjela muškarca koji je gleda ako vidiš u Angelinim očima vidiš muškarca koji te gleda!!! Užasna igra mrzim je vrlo je opasna vidio sam kameru na tabletu moje kćeri da sam bio tako ljut sljedeći dan rekla je mama znam da je kamera uključena da ću ti to dokazati da je to ono što je rekla NE PREUZIMAJTE OVU IGRU! !!!!😡😡😡 Google play store skini ovu igru preklinjem te!! 😠😠😠
moja omiljena igrica moja mala slatka maca je angela jako mi se sviđa i također sam zahvalna devoloperu jer može i pričati to je najatraktivnije stvari hvala
Dobro je. Ali jedini je problem oko poklon kutije. Probao sam ga skoro 20 puta, ali niti jednom, dobio sam premium outfit. Okret bi trebao biti realan. I također o duplikatima naljepnica. Prodajna cijena za hitne slučajeve je toliko niža u odnosu na originalnu cijenu. Pls riješi ove probleme. To bi ovu igru učinilo najboljom za djevojčice.
My Talking Angela Įprastos temos qfi
Ova igra nije dobra ni za koga jer u Angeli da, 2 osobe nas gledaju, ne kažem da je ova igra jako loša, vrlo je savršena za timepass ali molim vas obratite pažnju na moju recenziju thnku
andjela nema kameru u očima to samo kazu da bi bili cool
Ova igra je stvarno zabavna igra na kreativan način. Isplati se kada ga preuzmete. Imaju puno cool outfita na izbor, imaju mnoštvo zabavne hrane i imaju super cool ukrase kojima mogu ukrasiti vašu kuću. Kako starite, možete početi pričati. A možete čak i gdje se šminkate. Dvije zadnje stvari koje mi se jako sviđaju je da zaradite karte, zatim ih spojite i osvojite nagradu. I napravili su novu zabavnu plesnu sobu kako biste mogli plesati različite plesove. ✌Jamie Kokkas
Ima i boljih
Ne ne no ... booooo booooooooo😤😤😤😤😤👎👎👎👎👎😖😖😖😖😖😖😝😝😝😝😶😶😶😩😩😩😩😩😨😨😨😨😨😨😥😥😥😥😥😤😤 😤😟😧😧😧😧😬😬😬😥😑😑😑😑😈😈😈😈😈😐😐😐😐😐😠😠😠😠😠😰😰😰😰😰😱😱😱😱😱😱😱😱😲😲😲😲😲😳😳😳 😳😳😳😛😛😛😛😜😜😜😜😜
Onako
Edgfsdnfkdkdlldldllllersmsmssvssxyssffrffffssadreee5rzijjnnnbzklztft
😄😄😄😄😄👍👍👍👍👌👌❤💚💜💙💛
Pa, angela je pomalo smiješna, ali uglavnom jeziva. NA PRVI POGLED KAŽE UMRTI, UMRTI, a kad joj opereš zube, ponekad ispusti "hargh" zvuk jer nas pokušava ugristi! I NJENE OČI SU KAMERA ALI TAČNO PRIJE NEGO ŠTO ZASPAVA, NEMA NIŠTA U NJENIM OČIMA, jezivo je, sad sam ga deinstalirao I NE MOGU GA SAD INSTALIRATI, popravi to, uredi: sada je 2021., a ja sam još uvijek pomalo uplašen
Ok je, nemam virusa kad skinem aplikaciju.
Dobra je igra Al neki pričaju da je hakirana
Igrala sa Angela🤩🤩😍😍💩😽😻
Lijepa igra, ali problem u tome je u otvaranju naljepnica kada sam isključen s mreže i igram ovu igru, prikazuje se kao gledaj oglas i dobij naljepnice ok Pritisnuo sam da je pokazalo da nema mrežne veze u redu sam na mreži i opet pritisnuo na satu oglas se odjednom promijenio u 20 dijamanata, a ja sam onda mojih 20 dijamanata nestalo za 2 naljepnice 😡 ..😔.......... molim vas, postavite ovo. Ako ovo postavite ja ću ocijeniti pet zvjezdica i reći svojim prijateljima da pokušaju i ocijene......... !!!
Ova igra je bila ljubavna igra. Angela je bila slatka mačka.. Sviđa mi se ova igrica ❤❤
Jako mi se sviđa ova igrica ali me jezi, upalio sam i upalio svjetlo mnogo puta i nekoliko minuta kasnije, ona se jezivo smiješi i kad spava kosa joj je LUDILA! I u 3:45 probudim se jer čujem smijeh. Gledam u prozor, ali svi ljudi spavaju. Primijetila sam svjetlo s telefona, to je Angela, a onda kaže da te stalno gledam... Onda ona isključio moj telefon😰😖😣
Pre dobra igrica ja bih preporučila svima
Slatka igra mice Angela je slatko ime volim tu igru super i lijepa i slatka igra zato volim tu igru volim je jako ako 1000000 puta spominjem jako je slatka baš mica se može šminkati. Pisala: Elena Bregovec 💛💙💛💙💛💙💛💙💛💜💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛🤎❤🤎❤💜🧡🧡💜💙🧡💙🧡🧡💙💙💛💙💙🧡💙💛💙💙🧡💙💛💙💛💙 💛lp. Od Elene Derežić Elene Bregovec Karle Dergez Lorene Zvonar Katje Bratanović Lare Ploskonke Hane Jušte i Katarine Mađer.
Candy Crush Saga Vabaajamängud tshm
Najbolje bolja igra na svijetu
Lijepo ali ima kameru u očima
Nešto je u oku Talking Angele Vidio sam čovjeka i glava se nikad ne igra noću, jako je jezivo u 3 ujutro, ona kaže nešto jezivo u 3 ujutro, pa nemojte preuzimati ovu aplikaciju!!!!!!!
Igra je slatka, ali reklame su nemilosrdne. Moj 4-godišnjak voli igru, ali doslovno svake minute ima reklama. Zatim, naljepnice su uvijek duplikati. Ozbiljno razmišljam o deinstaliranju ovoga.
talk pool je najbolja zabava u aranžmanu za talk koji govori za ios i android faze po outfitu7. ova preusmjeravanja stavlja jedinstveni zaokret na
U redu.
My Talking Angela Ajanviete ynvp
Ova igrica je JAKO slatka. Ali postoji jedan mali problem. Stvar je u tome što ova igra aplikacije stalno zaostaje. Ovo postaje toliko neugodno da ponekad izbrišem aplikaciju. Ali opet sam ga dobio jer mi je nedostajala Angelina ljupkost. Trenutno sam na razini 25 i za sada je dobro. Ali postoji još jedna stvar koju sam primijetio. Dakle, postoji ova odjeća koja se zove "sportska odjeća", ali kada je stavite na nju, priznajem da postoji greška. Ova greška toliko liči na vampirski ugriz. MOLIM VAS popravite ovo.
Za bogove saaake sviđala mi se ova igrica kad sam bila mala i odlučila sam je igrati ponovo, igra je zabavna, ali molim vas prestanite slati neželjene oglase svaki mali klik
Gospođa vsco rečenica koju ste napisali zašto mora jako dugo spavati jer čak i spavamo toliko dugo samo izađite iz igre kada kaže da mi je energija puna pa je igrajte. I volim igru. Hvala ti!
to je ok igra. Prvi od vas može pretući Angelu koja nije prilagođena djeci! Oči u Angeli očito postoji muškarac, ali Google i istraživanje prije nego što napravite recenziju o tome! Google ima odgovor ako ga želite idk ako je stvaran! Preporučio bih ovo ako se volite brinuti o virtualnim kućnim ljubimcima! Ali budite oprezni mogli bi biti aplikacija za uhođenje ili bilo što, ali ja nisam ta koja riskira za biskvit 😉! A kad počnete igru Angela je u kolicima! A ona govori umri umri umri umri ili tata!💞