Post by clanringfecmavest on Feb 24, 2022 18:10:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε όλα ▞▞▞
▞▞▞ Jumanji: Epic Run 2022 version ▞▞▞
tbh αυτό είναι ένα πραγματικά επικό παιχνίδι, αλλά οι προκλήσεις είναι διαθέσιμες μόνο για το bravestone, οπότε παρακαλούμε διορθώστε το
Αυτό το παιχνίδι έχει κολλήσει στην κόλαση. Αργές διαδρομές, γραφικοί λόξυγγας και εξαφανίσεις, καταστρέφει εντελώς ένα κατά τα άλλα μέτριο παιχνίδι τρεξίματος.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά όταν σαρώνεις, πάει δύο-δύο και κάνει το παιχνίδι δύσκολο να παίξεις
είναι ένα εύκολο παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε κάθε φορά. σύντομα υπάρχουν πολλά ελκυστικά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι
Η ιστορία του είναι καλή και δίνει περιπέτεια, αλλά ο έλεγχος του είναι αργός και κακός. Παρακαλώ δουλέψτε το
τα κινούμενα σχέδια και τα κινούμενα σχέδια είναι πολύ καλά! Απλώς μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 🙈🙉💖
Μου άρεσαν τα γραφικά αυτού του παιχνιδιού, αλλά μου πήρε μόνο μια μέρα για να ξεκλειδώσω κάθε χάρτη και stealth των χαρακτήρων
Δεν θα τρέχει σωστά στο τηλέφωνο που έχω. Αρχίζει να παραλείπεται κάθε τόσο.
το παιχνίδι είναι πολύ καλό ξεκλείδωσα όλους τους χαρακτήρες, ανυπομονώ για ενημέρωση για περισσότερους χαρακτήρες και περισσότερους, θέλω πραγματικά να προσθέσουν τον πιλότο και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι το mouse/kevin hart
Γιατί είναι ο στόχος να ελευθερωθεί η Ruby Roundhouse; Το Jumanji αφορούσε την ομάδα που δούλευε μαζί σε έναν ιερέα και η Ruby ήταν η καλύτερη μαχήτρια - γιατί συνελήφθη; Γιατί δεν μπορείτε να επιλέξετε ποιος χαρακτήρας θέλετε να είστε. Επίσης, τα χειριστήρια του παιχνιδιού δεν λειτουργούν.
Λοιπόν, θα μπορούσα να δώσω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια, αλλά οι καθυστερήσεις μου προκαλούν τα νεύρα, εκτός από αυτό το παιχνίδι ήταν ωραίο!!
Jumanji: Epic Run Авантуристичке xpd
Δεδομένου ότι είμαι στο chromebook, αγωνίζομαι να ελέγξω τον χαρακτήρα μου, επειδή τα cotrols σε κάνουν να πρέπει να σύρεις με ένα trackpad, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, θα το εκτιμούσα αν το παιχνίδι μπορούσε να αλλάξει τα χειριστήρια σε wasd ή τα βέλη
γενικά υπέροχα γραφικά και πραγματικά διασκεδαστικό, έχω κολλήσει σε αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, το καλύτερο παιχνίδι δρομέων μέχρι στιγμής.. ευχαριστώ παιδιά... μπράβο.. αλλά έχω ήδη ολοκληρώσει όλα τα επίπεδα και περιμένω να ενημερωθούν νέα επίπεδα. πόσο καιρό θα είναι αυτό;
Παιδξνοδάρα το πρωτηνο σιγουρα
Οι προγραμματιστές έχουν χάσει τα μυαλά τους. 7,99 $ την εβδομάδα για να ξεκλειδώσετε τα άλλα επίπεδα είναι γελοίο. Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν ένα από τα σπουδαία, αλλά η απληστία των προγραμματιστών το έχει καταστρέψει.
Κανονικά δεν αξίζει κανένα γτ με πετάει έξω κάθε φορά οπότε του βάζω ένα μεγάλο 0
Του έδωσα μόνο 4 αστέρια επειδή αποτυγχάνει να συνδεθεί με τα παιχνίδια google play μερικές φορές ακόμα και όταν έχω wifi.
Τυπικός ατελείωτος δρομέας με διασκεδαστικό θέμα, αλλά οι αναγκαστικές διαφημίσεις το σκοτώνουν για μένα
Κολαει πολι!!!
οι άνθρωποι λένε συχνά "ω, είναι ένα παιχνίδι τρεξίματος, τότε μάλλον είναι σέρφερ του μετρό." αλλά σύμφωνα με τη γνώμη μου αυτό το παιχνίδι είναι καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι τρεξίματος. Δεν λέω ότι οι σέρφερ του μετρό είναι κακοί, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να δοκιμάσουν νέα παιχνίδια με νέα εξαιρετικά πράγματα που έχουν. Αυτή είναι εντελώς η γνώμη μου, γι' αυτό μην το παίρνετε στα σοβαρά
Λοιπόν, εννοώ ότι μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ αργό ακόμα και στο tablet μου, είναι πολύ αργό, αλλά μου αρέσουν τα πάντα στο παιχνίδι.
αυτό το παιχνίδι είναι προς το παρόν πολύ πολύ εξαιρετικό παιχνίδι το βρήκα στο google και ήταν 10 αστέρια μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά παρακαλώ προσθέστε έναν νέο χάρτη ο νέος χάρτης συνεχίστε να λέτε σύντομα, παρακαλώ διορθώστε το
Το παιχνίδι καθυστερεί πάρα πολύ στο τηλέφωνό μου. Διορθώστε το!! Κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι ωραίο
φοβερό παιχνίδι τρεξίματος. το καλύτερο παιχνίδι τρεξίματος που έπαιξα μετά το τρέξιμο λειψάνων. το λάτρεψα. περιμένω την επόμενη ενημέρωση.❤
Jumanji: Epic Run სათავგადასავლო onm
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι καθώς και η ταινία και μου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες, τα γραφικά είναι καλά και το παιχνίδι είναι λίγο καθυστερημένο, αλλά εντάξει. ίσως μπορείτε να το διορθώσετε. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα ενημερωθεί. ευχαριστώ .Επεξεργασία: Τώρα όταν ανοίξω η εφαρμογή με βγάζει αυτόματα από το παιχνίδι δεν ξέρω γιατί λαμβάνω όλους τους χαρακτήρες και όλη η πρόοδός μου έχει φύγει εξαιτίας του ότι την απεγκατέστησα.
Τόνοι δονήσεων λαμβάνουν χώρα σε όλο το παιχνίδι και είναι πραγματικά ενοχλητικό και αποσπούν την προσοχή. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει επιλογή να απενεργοποιήσετε τους κραδασμούς.
Μου αρέσει πολύ η ιδέα και η ιδέα του παιχνιδιού. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα το παίξω γιατί μου αρέσουν όλα τα πράγματα Jumanji. Το παιχνίδι απλά δεν λειτουργεί για μένα. Χρειάζεται πάντα για να φορτώσει και η εφαρμογή κλείνει τυχαία. Διορθώστε τα προβλήματα και θα χαρώ πολύ να εγκαταστήσω ξανά το παιχνίδι, ευχαριστώ
Jumanji: Epic Run Avontuur yog
Ήμουν ευτυχής. αλλά, υπήρχαν μόνο 4 επίπεδα και αφού τα ολοκλήρωσα, το επόμενο επίπεδο ειπώθηκε ότι θα έρθει σύντομα 😑
Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται για πάντα για λήψη και καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης
Το παιχνίδι φαίνεται πιο περιπετειώδες και ενδιαφέρον, αλλά κάθε τόσο το παιχνίδι κολλάει, ελπίζω ότι αυτά τα προβλήματα θα επιλυθούν σύντομα!
Τα γραφικά ήταν κακά και ήταν ένα μικρό πρόβλημα που έβαλε περισσότερες αλλαγές και τα χειριστήρια ήταν επίσης κακά κάντε αλλαγές.
Hyperforma Premium આર્કેડ hgoe
Αυτό το παιχνίδι είναι τρομερά καθυστερημένο, έφτασα στο 99.0 και έμεινε έτσι για 15 λεπτά, και μετά ήταν απλά χαριτωμένο και πήγε στην αρχική μου οθόνη
Τι ριπφ!!!! Μετά την ενημέρωση πρέπει να πληρώσω χρήματα για πράγματα που έχω ήδη ξεκλειδώσει; Αυτό είναι γελοίο 😡😡😡. Έπαιζα καθημερινά. Οχι πια. Κάνω απεγκατάσταση
λατρεύω το παιχνίδι. είναι τόσο καταπληκτικό παρόλο που έχουν την ταινία, το παιχνίδι είναι πραγματικά εκπληκτικό και ωραίο, θα ήθελα να μπορούσα να δω τις διασημότητες που παίζουν την ταινία. Μακάρι να μπορούσα να παίξω μια ταινία και να κάνω ένα παιχνίδι για μένα. το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο. λατρεύω το παιχνίδι😍😍😍😍. γι' αυτό θα δώσω πέντε αστέρια στο παιχνίδι.πολύ καταπληκτικό παιχνίδι. πολύ πολύ κουλ