Post by clanringfecmavest on Feb 24, 2022 18:26:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of the Kings ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of the Kings IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povečati gems hack ▞▞▞
▞▞▞ Rise of the Kings 2022 version ▞▞▞
Igra je odlična, a kot so rekli drugi, če želite biti odličen igralec, morate porabiti denar. Želim si, da bi ustvaril kraljestvo, v katerem ljudje ne morejo kupiti ničesar. To bi bil pošten tek.
Ni slabo, ampak tudi dobro. Igrati se je plačano. Sem študent in ne morem plačati. Ampak ta igra me zanima.
Ta igra je res zabavna in kul.Če vam je všeč Lotr ali Harry Potter, je ta igra za vas. Postal sem odvisen od tega in kako kul je. Ta igra je najboljša doslej. Vsi na tej zemlji bi jo morali igrati. In tudi na drugih planetih. Tudi škrati so vilini. In mislim, da bi bilo tujcem všeč. Ker so tehnično vilini. Kakorkoli že, ta igra. Je res super. Hvala, ljudje, ki ste ustvarili to igro. Zdaj moram iti igrati to igro. Zbogom.
Osebno menim, da je bil oglas zelo zavajajoč. Predvideval sem, da bo malo podobno igri sultanov, a ni. V redu je, vendar ne igra, kot sem si mislil, da bo.
Sit sem od nakupovanja onemt paketov za vzpon Kings in vojno imperija in prejemanja zelo malo nagrade. Zaradi tega moram vzeti nekaj zvezdic. Rise of Kings je zmeden. Imam 2 zmaja, oranžni je za garnizon, a ko pogledam, ga nikoli ni. In prosim, olajšajte dogodke za igralce, ki ne plačujejo, tudi jaz ne razumem, zakaj je vsaka enota ubita v enem napadu. Opazil sem, da veliko ljudi, ki so prvič uživali v igri, jo zdaj ocenjujejo na 1 zvezdico.
Všeč mi je igra, preizkusite jo, če imate slab internet, bi lahko dali tri zvezdice. Ta igra je zabavna, vendar zelo zamuja.. Samo ne poslušajte dveh ena in tri zvezdice.
Začel sem to igro, da bi jo igral s svojim prijateljem in imel po enem dnevu grad 7. lvl ter se srečal s prijateljem, da bi se pridružil njihovemu zavezništvu, vendar pravi, da ne obstajajo in moram ponastaviti svoj napredek, za kar se zdi, da ne morem storiti
lepo 🤗🤗
Prosimo, da težavo z odvezo računa rešite čim prej in tudi brez odgovora razvijalca 🙄
Rise of the Kings სტრატეგია ren
S to igro do sedaj nisem imel težav. Če želite igrati brezplačno, poskusite to igro. Prav tako vam ni treba porabiti veliko za hitrejšo nadgradnjo. To mi je všeč, ker razvijalci niso pohlepni za razliko od drugih vojnih iger .Veselo igranje.
Igro sem pomotoma odstranil in je ne morem več prenesti, namesto da bi rekel "namesti", vedno piše "prenesi zdaj", ali lahko to rešiš
To je bolj elegantna različica Clash of kings!! Grafika je izjemna in igra vas spodbuja, da se premikate, a ja, očitno je, da se igra, kot vse zdaj, je plačana. Ne zamerim jim..tako plačujejo račune. Vidim majhen problem.. ni preprostega načina za izhod iz igre.
Pretežka igra. Naj bo malo lažji. Mobilni se po namestitvi obesi.
Ne. Še ena igra z mikroupravljanjem, ki ne zahteva možganov.
dobra igra, zdi se kot igra za zmago tbh, saj igralci prehitro postanejo močni. tudi samo 3 zvezdice, saj se zdi, da je kar nekaj napak, ki jih je treba razvrstiti po zadnji posodobitvi. Ne morem dostopati do zasebnih sporočil.
Odlična igra, malo na strani porabe, vendar ima odlične pakete, zlasti ko začnete igro. Mislim, 0,99 $ Paketi z veliko stvari! Veliko dogodkov, tako veliko navdušenja. Preprosto se mi zdi marširanje boleče počasno, saj prihajam iz druge igre, kjer marširanje na Monsters ni daljše od 5 sekund, tukaj je, kot da bi gledal, kako se barva suši... po pravici povedano, igram le 4 dni, tako da so raziskave še vedno nizke. Ena stvar, ki me spravlja ob pamet, je zahteva "Brani pred napadalci", da bi končal Revelry Story... res?? Dogodek ima svojo čakalno dobo ... spet čakanje, da se barva posuši!
Neverjetna igra, tako zabavna in odličen napredek na ravni. Ni vam treba skrbeti, da bi se zataknili, ker ne boste imeli dovolj materiala v času, saj zaslužite na toliko različnih načinov. Veliko tudi mini iger
Ta igra je dolgočasna! V igri preprosto ni nič zabavnega ... Je samo nadgradnja in to je to. Funkcija napada je brez smisla in je tudi zelo dolgočasna.
zagotovo imajo dodane nove stvari, da bi bile stvari bolj "zabavne", vendar jih ne zanimajo učinki tega, kar počnejo, ali kam postavijo stvari. oh in če nameravate igrati igro, prinesite s seboj poln žep denarja, ker brez tega ni smiselno. in kar se tiče podpore glede težav. no, imeli bi več sreče, če bi se pogovarjali s steno 90 % časa.
To je odlična igra. Imam velike težave, saj moram zadnjo posodobitev še naprej odstranjevati in znova nameščati aplikacijo za igranje
pravkar nameščen in preizkušen... grafika je odlična, vendar animacija/gibanje vojakov ni naravno podobno, zato sem jo odstranil.
Spoštovani ROK, prosimo, delajte v strežniku in rešite težave pri prijavi, po vojni za prestole ali posodobitvah je veliko težav pri prijavi, prosimo, da rešite to težavo čim prej.
zelo je super, meni se zdi, da pride na pot tako, da me ubije z mojimi podatki in še vedno sem zaposlen z napadom na sovražni grad😠😡
Full je huda igrica in zanimiva ter poučna! ;-)
Rise of the Kings Strategiya dmnj
Popravite igro med načinom zgodbe
To je v redu igra za krajšanje časa, vendar postane zelo hitro dolgočasna.
Dober vzpon kraljev, toda problem s povezavo, ki ga imamo do tega trenutka, še vedno je prišlo do izgube povezave
To je dobra igra, igram se malo več kot eno leto, vendar kot vse posodobitve prinašajo hrošče, imajo težave z internetno povezavo, samo v tej igri, tako da NI na mojem koncu.. Imam neomejen prenos podatkov in dostop do interneta.. PROSIM POPRAVI TO, veliko ljudi je zaradi tega odšlo, raje ostanem..
Rise of the Kings 策略 djbj
Po zadnji nadgradnji se nisem mogel prijaviti. Vedno je obtičalo na 99%. In ne, to ni povezava, moja povezava je v redu. Lahko gledam youtube z veliko hitrostjo.
Wild Dinosaur Hunting Clash.io சாகசம் jqxa
Ta igra je kul, vendar nakup ni dober, zakaj plačati igro za 10000 tisoč okraski gradu, ne vem, kako jo dobiti, ljudem le omejen čas pove zakaj?
Ta igra je zabavna, potrebuje le nekaj denarja za nakup stvari, prav tako pa se lahko pridružite brez plačila denarja, vendar boste potrebovali veliko časa za nadgradnjo svoje in med igranjem ne porabite veliko internetnih podatkov. Zato mu dajem 5 zvezdic
Igra je super, samo odstraniti je treba nekaj hroščev, vendar je vse kul, nagrade in vse, in nove posodobitve naredijo igro veliko boljšo, upam, da jih bo dalo več in več
Čeprav je to zelo dobra igra, je zelo velika pomanjkljivost, da igralci ne morejo gledati vojn. Upam, da bodo razvijalci poslušali in dodali to funkcijo.
vsi moji računi v različnih kraljestvih se ne morejo prijaviti.... Zakaj vi posodabljate in še poslabšate igro... Brez odziva s strani skrbi za stranke
Užival sem v igranju s številnimi ljudmi z vsega sveta in proti njim.
Dobra igra, ampak zakaj ne vidim, kako je potekal boj in kakšne moje čete so umrle prve? Ta igra potrebuje posodobitev
Bila je odlična igra, nekoč sem jo dal oceniti s 4 zvezdicami, a nenehno dodajanje junakov, zdaj pa ste imeli še 4 stopnje gradu?! To je slama, ki je zame prebila kamele. Bilo je že noro boriti se z l6, to je bila neverjetna točka ustavljanja, a potem z l10? Igra je že plačana za zmago, da, lahko bi jo igrali brezplačno, toda zdaj z l10 bo neuporabno in odveč, da bi celo poskusili. Nimam nič proti plačevanju v teh igrah, vendar je šlo predaleč.
Všeč mi je ta igra in vse, vendar si ne zasluži 5 zvezdic, ker je moja težava dejstvo, da ne moreš več pošiljati rss zaveznikom, tako da dobiš 3, ne bi dobil boljše ocene ne samo od mene, če bi le malo prilagodil na Market v igri
Rise of the Kings ยุทธศาสตร์ hhvj
Zelo sem užival v igranju in branju
To je odlična igra. Tukaj sem pridobil več prijateljev. Zelo preprosta za učenje, ne plača za zmago, ima cilje, uganke in mini igre. Nad vsemi ena moja najljubša