Post by clanringfecmavest on Feb 24, 2022 18:35:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Lands 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Lands 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кристали генератор на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Lost Lands 2 2022 version ▞▞▞
Още едно очарователно визуално изживяване от 5BN. Цветовете и въображението се вплитаха в безброй рамки с пленителна красота. Създания от митове и легенди изпълниха сюжетите на историята. Жалко е, че краят изглежда малко прибързан и историята не изглежда да се връзва идеално.
Обикновено обичам тези игри, но твърде много напред-назад. Трудно е да се движите и по картата. Графиката е страхотна. Просто е трудно да се наслаждаваш, когато непрекъснато губиш. SMH
My Talking Angela Fritidsspill jey
Намирам, че този вид игри са твърде трудни.
Обичам игрите за изгубени земи, но не можах да премина през пъзела с гоблен в тази. Опитах всичко
Забавно за игра. Като пъзелите с хмел. Малко много скачане назад и четвърто.
Отне ми всичките данни при изтеглянето...😡😡😡😡
Играта се сбърка. Взех сапфирения ключ, без да знам, че там има друг ключ и сега не мога да се върна на това място. Няма да пускам отново цялото нещо само за този един ключ.
Повече безплатни съвети трябва да се предоставят чрез видеоклипове. Описанията на мини пъзелите трябва да са по-ясни. Съветите трябва да са насочени към действителната улика.
Трябва да похарча пари, за да знам къде отивам
Lost Lands 2 ጀብዱ hdc
Лош опит в целия ми живот
Като наистина запален играч от дните, в които трябваше да използвам 2" хартиена лента с точки, за да запомня мястото си (стара, стара школа) НАСЪРНО ПРЕПОРЪЧВАМ да изиграете цялата тази линия, започваща с 1, след което да потърсите всички игри от серия 5bn. Те всички са забавни, а по-новите се подобряват. ТЕ СЛУШАТ ИГРАЧИ! Преди играх тези и още много на Big Fish. Сега съм на малък телефон, sux, но тези Five BN игри наистина дават всичко от себе си, за да го направят възможно да се трансформира от моя компютър в моя Android. Гледам 4ward към C wats nxt!
Игрите са добри, но .. сумата пари, която очаквате да платим за монетите на уликите, е смешна.. не мога да похарча такава сума за игра. Някои от данните, които използваме за изтегляне на игрите, трябва да допринесат по някакъв начин.
Омръзна ми да играя постоянно ролята на жена, аз съм мъж, няма да пускам отново нито едно от вашите приложения.
Буболечка. Когато приготвях отварата за върколака, вече сложих пепелта в буркана, но не ми позволява да взема буркана, казвайки, че трябва да добавя пепел.
Получавам бъг
Трудно на моменти, трябваше да се купуват монети, но и много приятно.
Наслаждавам се на тази игра .... но аз съм заседнал в пъзела на храма. Възстановявам шаблона, но нищо не се случва. Пъзелът е лице на лъв, скорпион, змия 🐍 и паяк.Всеки може да ми помогне
Lost Lands 2 הרפתקאות hoh
След като стигнах до зона, не ми беше позволено да продължа, освен ако не платя и не изтегля цялата игра.
Thik thak hai
Убива времето, ограничава скуката
Прекрасна игра и всичко, но не ми харесва факта, че трябва да закупите бонус етапа
Заседна твърде много. Няма пари за още намеци. Забавя телефона ми и изразходва много батерия
Наистина харесвам тези по-ранни игри „Lost Lands“ за техните герои, изкуство, гласови таланти, изобретателни пъзели и т.н. Един пъзел в бонус епизод (мозайка), твърде твърд на малък екран на телефона. Моля, опитайте се да направите тези игри малко по-прощаващи, когато се играят на телефон. Иначе - 5* за всички участващи!
Страхотна игра. Безкрайна енергия за игра, за разлика от други игри с точка и щракване, където трябва да чакате с часове, за да презаредите енергията. Единственият недостатък е, че за бонус игри трябва да плащате допълнително...
Страхотна игра засега. Необходимо е повече време, за да бъдете задълбочени с вас, момчета, и да донесете използваеми и точни! Продължение...👌😎🤐🧐🤔!
Тази игра е доста добра, но.... трудно е да се играе, когато трябва да купувате намеци!!!! Толкова много други игри имат безплатни съвети! Какво става с $!! Предполагам, че нищо не е безплатно.
Lost Lands 2 הרפתקאות hoh
Не харесвам факта, че ще имате само ограничен шанс да получите безплатни подсказки и ще го разберете само когато сте ги използвали всички.
хубава игра, но само няколко пъти можете да вземете безплатни подсказки, като преминете през реклама...което е лошо...в повечето случаи е трудно да разберем...ако не можем да си позволим да спечелим монета, за да видим намек...тогава трябва безплатно, така че повечето от тях да могат да играят
5-B f2p мистериозните игри са най-добрите!Красиви графики, завладяващи истории и БЕЗ реклами, освен ако не щракнете върху една, за да поискате монета, за да получите намек. 5-B ви позволява да играете играта до края, за разлика от другите сайтове за игри, които ви прекъсват точно когато стане интересно.
Много е объркващо и се разпространява навсякъде. Монетите са толкова трудни за получаване и така получавате намеци.
Харесва ми, че тази игра е почти като приключенско бягство и скрити предмети в една игра, благодаря. Бих предложил ежедневни награди за хора, които не могат да получат пакет монети
Харесах играта, но закъсах, така че закупих няколко монети, за да използвам бутона за подсказка, но бутонът за намек не работи....моля посъветвайте или ми върнете парите...благодаря
След като намеците изчезнат ........ изкашляйте тестото ..... платете, за да спечелите.
Толкова много за запомняне! Имате нужда от наистина добра памет враг тази игра. Страхотна графика.
наистина се насладих на играта и визуализацията, но се заби няколко пъти и трябваше да използвам всичките си намеци, за да продължа напред и в крайна сметка използвах разходка, само за да завърша играта. би било хубаво, ако можете да спечелите повече съвети или да имате контролен списък със задачите, които трябва да бъдат изпълнени.
Доста добра история и много ми харесаха всички различни логически пъзели и мини игри. Съгласен съм с всички останали относно голямото разстояние (и времето) между даден артикул и неговото използване, особено ако не можете да разберете нещо само като го погледнете и хвърлите предмети към него. Като цяло беше малко прекалено дълго, защото забравяте подробностите. Много ми харесва, че главният ти герой е "крехка жена", а и майка с фолио и очила. Фантастично изкуство, жалко, че кратките видеоклипове са малко размити и мътни.
Наистина обичах да решавам пъзелите, но темата на историите е демонична.
Lost Lands 2 ጀብዱ hdc
Толкова забавно. Но ми се иска системата от подсказки да работи по-добре. Ако ще плащате за намек, той поне трябва да ви каже къде ще бъде следващият ви ход. В момента, ако платите за намек, той просто ви казва да натиснете бутона за връщане, което изобщо не е много ПОМОЩ.
Има проблем в играта на 1-во ниво
Страхотна игра...понякога инструкциите не са ясни и поради обема на движение напред-назад между земите е трудно да се знае къде да отидете по-нататък ... но все пак е добра концепция
добрата сюжетна графика е страхотна. пъзелите са достатъчно прости.
Страхотно приложение, да, трябва да платите за някои улики, но пъзелите са наред, а сюжетът е по-добър от много други ежедневни игри.
Нуждаете се от проверка и подобрение
Това е втората игра от поредицата, която играя и и двете бяха отлични. Не твърде лесно, не твърде трудно, хубава графика и не непрекъснато бомбардиран с реклами. Определено си струва да погледнете, ако харесвате този тип игри.