Post by clanringfecmavest on Feb 24, 2022 18:45:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Ресурс генератора чіт-коду ▞▞▞
▞▞▞ Chess 2022 version ▞▞▞
Це добре. Це конструктор рівнів. Хороша гра.! yeeoow я розблокував рівень 😉
Це весело, але виграти гру майже неможливо!😂
Ви не можете виграти, якщо дуже певна подія, коли король застряг між своїми фігурами, не призведе до того, що ви не отримаєте виграшу, якщо у нього закінчиться кількість ходів і він не буде в маті.
Я думаю, що це не зовсім шахи, які схожі на фальшиву гру в очко
Найгірша програма для гри. Додаток не підкоряється основним правилам гри в шахи. Як пішак може йти по діагоналі, якщо простір порожній.??😠😠😠😠😠 Як пішак може вбити іншого?? ??😠😠😡дуже дурний найгірший додаток😡😡😡😠😠😠😠😠
Однак у вас все добре, іноді здається, що ходи вже налаштовані, коли ми досягаємо деяких етапів під час гри в майстер 😀😀
Це хороша програма для того, щоб підтвердити вашу гру в шахи, але я не поставив 5 зірок, тому що ця програма потребує більше інструкцій, і це все, що я хочу сказати.....
Ця гра настільки потужна. Ніхто не може легко їх зіграти в шахи. Ця гра також допоможе вдосконалити себе.
Я думаю, це непогано, але щоразу, коли ти виграєш, є допомога. Оскільки є допомога, ви можете скористатися нею і вигравати знову і знову. Але все одно це дуже добре.
Весело на початку, але потім... щоб перемогти, просто зробіть достатню кількість ходів, і комп’ютер почне подавати для вас свої найцінніші частини. Якщо ви хочете просто виграти, це ваша гра, якщо ви хочете кинути виклик собі, знайдіть іншу гру
Все добре. Справжньої конкуренції ще немає. Я щойно почав, я любитель, і комісія схожа на поганий рейтинг. Тобто... у нього немає справжньої стратегії
Коли я під контролем чужої королеви. Я не можу розрізати королеву по годинах. Ця гра діє за іншими правилами. Але це може мене порізати. Навіть король також може вирізати наступний, але тут для мене це неможливо. Вони лише використовують це правило. У мене є скріншоти на підтвердження
Chess Brettspiele qggu
Завжди додає. Я не можу грати. Забагато додань, які допомагають мені вийти з прогресу гри з цієї програми під назвою Шахи!!!!!!!!!!!!
Людина, ця гра дуже захоплююча і жорстка. Любіть шалену графіку
Ви повинні навчитися, перш ніж грати
Це дуже гарна і хороша гра, і це покращить спосіб гри, і ми зможемо дізнатися більше трюків, граючи в цю гру, мені дуже подобається ця гра
Дуже багато стратегій, але також приємно та весело кидати виклик собі та друзям. Найчудовіша гра EVEEERRRR!!!!. Подобається ця гра, вона тріскає. Нічого поганого в тому, що я знайшов, плюс не розчаровуйся, бо нічого, просто розважайся.
Подобається дизайн гри в шахи, але здається, що він кидає гру на півдорозі, дозволяючи легко вигравати, без будь-яких справжніх проблем. Крім того, немає вибору вимкнути звуки реклами, тому вони випадковим чином голосно лунають дратівливою музикою, яка показує ігри, в які я ніколи б не подумав грати..😡 Шахи – це тиха, продумана гра, або вона повинна бути. Може вирішити, що це не для мене. Коли я вимикаю звук, це означає, що я хочу тиші!
Коли я грав у гру, вона зависла, тому я ставлю лише 2 зірки
Chess Galda spēles qom
Люблю це люблю це люблю це яааааааааааа ця гра фантастична в моїй власній історії шахів, я повинен поставити цій грі повні 5 зірок. Дякую людині, яка винайшла цю гру 👍👍👍👍👍👍👍👍
Хороша гра. Рівні складні, мені також подобається гра...
Ця гра дуже хороша, тому що в ній є різні рівні та найкраща частина після того, як ви розблокуєте lvl3, яка є ЛЮБИТЕЛЬською, ви отримуєте щоденні головоломки, це те, що я найбільше в цій грі......
Після останнього оновлення з’являється забагато додань, що досить дратує. Крім цього, дійсно хороший інтерфейс два 🌟 для багатьох додань, інакше безперечно заслуговує 5 зірок
У цій грі немає нічого страшного про справжні шахи
Супер весело. У ньому є реклама, але вона не надто нав’язлива.
Це дуже добре, ніби у мене є певний досвід, ви знаєте, так, це весело, і я вчуся грати
Гарно ігровий час проходить дуже добре ... Так приємно працювати з мобільним телефоном
Chess Bræt nzpp
Це добре, але може бути краще з точки зору подвійного гравця та 1 на 1
Гарна гра 🎮, але я ставлю 3 зірки, тому що рівні закінчуються дуже швидко, але це гарна гра 🎮 👍
Гра хороша.Мені дуже подобається. Будь ласка, постарайтеся бути добре краще.
Мені подобається гра, але 3-й рівень це накрутка
Мені подобається ця гра .... вона гарна, поки вона грає з комп'ютером ... але коли в неї грають між людьми, її важко правильно розпізнати
це дійсно реалістична і хороша гра з деякими спеціальними додатковими функціями, ця гра є епічною, а також у ній є гра в шахи для 2 гравців, і боти, як-от початківець початківець-аматор, та інші боти, які дуже добре в цій грі, і ви також можете навчитися від них це дійсно хороша гра в шахи для тих, хто навчається, і продовжуйте дивовижну роботу до ще більших і кращих ігор.
Немає кнопки закриття або повернення, щоб закрити програму, тому вона постійно працює у фоновому режимі. Акумулятор-суперпер. Приємна гра, але не варта використання батареї.
Бот завжди перемагає, це несправедливо для мене, я просто хочу виграти, і я не можу зрозуміти, як грати в шахи IRL ughhh Це так засмучує, що я мав це лише кілька днів!!!
Інструкція не зрозуміла. Неможливо вийти
Ця гра дивовижна. Це допомагає вдосконалювати мої навички всіма можливими способами. Дякую!!
Little Commander - WWII TD Strategie psw
Гарна гра для початківців! Але в ньому завжди ніхто не виграє 👑 ! Завжди малюємо малюємо малюємо...
Будь ласка, введіть онлайн-режим. Дуже гарний інтерфейс користувача.
Гра в шахи змусить вас або загальмує вас і навчиться мати ясний розум і розум 😁 під час гри
але одна помилка відсутність символічного знака в шахах, будь ласка, додайте опцію без видимої візуалізації шахових фігур
Трохи нудна, але хороша гра
Гарна гра, але вони також повинні відповідати онлайн-матчам, тому я поставив 3 зірки
Цікаво
Це красиво, тому що приємно, як справжні шахи
Є багато ходів, щоб виграти, але результат показав нічию. Це несправедливо